Mijn leven als fotograaf is begin jaren '60 begonnen als volontaire bij een Tilburgse fotograaf, Jos Mutsaers. Met een clubje jonge mensen werd alles in eigen beheer verwerkt. En alles in zwart/wit, de amateur kiekjes zelfs nog met de hand gesneden kartelrandjes.
Na een opleiding aan de Fotovakschool heb ik me in eerste instantie sterk gemaakt voor de introductie van de kleurenfotografie in reportage en studio werk. Als commercieel fotograaf heb ik in de loop der jaren zowat alles voor de lens gehad , maar mijn specialisme was toch wel de technische fotografie, o.a. in de off shore en scheepsbouw.
In de 80 er jaren ben ik naar de kunstacademie gegaan en ben ik gaan schilderen en beeldhouwen.  http://www.berstekelenburg.nl/
Nu na de opkomst van de digitale fotografie zie ik mogelijkheden voor fotografie als kunstvorm.

Mijn interesse ligt in architectuur, natuur, techniek, mensen, waarbij licht, beweging, kleur en vlakverdeling de tools zijn om gevoel en emotie te verbeelden.  


Foto's kunnen in diverse formaten worden afgedrukt, ook op Dibond, acrylglas of kunststof.Voor meer informatie of opdrachten kunt u bellen met 06-11659134 of via mail met ver.beeld@gmail.com

Alle  afbeeldingen worden beschermd door copyright
publicatie en gebruik uitsluitend na toestemming.
© Ber Stekelenburg